Vriendschap

Clips

De solidariteit van Sint-Jozef heeft Georges gevormd tot wie hij was. Hij was geliefd bij iedereen en was een zeer sociaal persoon.

Jacques Van Moeffaert vertelt over hoe hij opgroeide en hoe hij optrok met Georges'tje in zijn tienerjaren. Georges was een echte verteller en geboren volksmens.

Robert Houttekier vertelt hoe hij bevriend is geraakt met Georges'tje bij de KAJ en hoe ze later vaak geregeld op uitstap of op reis gingen. Ook op het werk aan de Christelijke mutualiteit zagen ze elkaar veel.

Volgens Magda Sintobin was Georges gekend over heel Brugge en had iedereen hem graag, zeker kinderen spraken graag met hem. Met gehandicapte kinderen ging hij vaak mee op kamp in de Westhoek.

Georges was bekend over heel Brugge, vooral door zijn werk aan De Gilde. Hij ging dan ook vaak mee op uitstappen van De Gilde waar hij de hele groep entertainde. Ook zorgde hij voor ambiance in het zangkoor van Sint-Jozef.

Georges'tje was zeer geliefd onder de mensen in Sint-Jozef, Brugge en daarbuiten. Als iemand op stap ging vroegen ze hem daarom altijd mee. Ook op reis en op bedevaarten vroegen ze hem omdat hij de mensen kon animeren. Hij lijkt niet veel problemen gehad te hebben met zijn handicap.