Contacten in Spermalie

Clips

Agnes vertelt over haar contacten in Spermalie: met de leerlingen, met de ouders, met de priesters en religieuzen.

Frans Bovée vertelt over de contacten tussen meisjes en jongens. Hij vertelt over zijn contact met de zusters.

Frans Bovée vertelt over zijn contact met de ouders.

frans Bovée vertelt over zijn contacten met oud collega's.

Maria Depourcq vertelt over haar contacten met leerlingen, personeel en ouders in het begin en bij het einde van haar loopbaan.

Martine vertelt over haar contact met de zusters.

Piet De Baere vertelt over zijn contacten met leerlingen en stafleden voor en na zijn directeurschap, en over de verschillen in de contacten bij het begin en einde van de loopbaan.

Piet De Baere vertelt over zijn contacten in Spermalie, over zijn contacten met de leerlingen voor en na zijn directeur zijn. Over zijn hiërarchische functie en de evolutie in de contacten met de stafleden op het einde van zijn loopbaan.

Piet De Baere vertelt over zijn contacten met de leerlingen, in het bijzonder de leerlingen met bijkomende problemen en handicaps.Over de evoluties in de omgang en het ontstaan van leefgroepen

Piet De Baere vertelt over zijn contacten met ouders in Spermalie. Hij beschrijft de evoluties in die contacten van geen betrokkenheid tot inspraak en verwachtingen van de ouders. De invloed van de gewijzigde structuur in de jaren 72-73 en de oprichting van het oudercomité.

Zuster Denise vertelt over de priester-directeurs van de congregatie en haar contacten met hen.